Все города > Львов > Robots Don't Cry (grunge) у Львові | 21.05, UNDERGROUND

Robots Don't Cry (grunge) у Львові | 21.05, UNDERGROUND


82
21
мая
20:00

UNDERGROUND
Kopernika 17 79000 Львов Украина
За 10 років свого існування київський альтернатыв/грандж гурт Robots Don't Cry завоював велику аудиторію фанатів як на території України, так і за її межами. Хлопці активно займаються концертною діяльністю і за цей час відіграли більше ста концертів, ділили одну сцену з такими відомими колективами як: Дельфин, Animal Джаzz, 7раса, Мои Ракеты Вверх, Я и Друг Мой Грузовик і тд. "Роботи" заслужено визнані однією з кращих альтернативних гуртів української сцени і заслужили схвальні відгуки від авторитетних осіб у колі музичної індустрії.

Дискографія:
2007 – LP "Радость Достается Не Каждому"
2008 – LP "Никаких Поцелуев"
2009 - LP "2,5 (B-Sides)"
2009 - maxi-single "Где-то Внутри"
2010 - single "Улыбнись"
2011 - LP "Больше"
2012 - EP "Инстаграм"
2013 - single "Жги, ведьма!"
2013 - single "Мои снегоходы"
2015 - maxi-single "Верни мне мой 2007"
2015 - Уровень человечности

www.robotsdontcry.com
https://www.facebook.com/cryrobotcry
https://www.youtube.com/user/cryrobotcry
http://vk.com/cryrobotcry

Львів, UNDERGROUND - Коперника, 17
21 травня
Початок: о 20:00
Квитки: передпродаж на барі клубу LUFT — 60 uah, в день події — 80 uah